BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA

04 Ekim 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşları, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yarın yapılacak AK Parti Samsun Mitingi'ne davet etti.

Seçim çalışmalarını memleketi Samsun’da sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak Atakum 75. Yıl Camii Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği'ni ziyaret etti. Derneğe ait çay ocağında cami cemaati ve çevre esnafı ile biraraya gelen Bakan Kılıç onlarla sohbet edip, çay içti.Bakan Çağatay Kılıç daha sonra da Saathane Meydanı'nı esnafını da ziyaret etti.Bakan Çağatay Kılıç, Başbakan Davutoğlu'nun ilk mitingini 5 Ekim'de Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceğini hatırlatarak, vatandaşları AK Parti Samsun Mitingi'ne davet etti.

Daha sonra bir çay ocağına geçen ve burada vatandaşlarla çay içerek, sohbet eden Bakan Kılıç, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ATO Congresiumda televizyondan canlı yayınlanan "AK Parti Seçim Beyannamesi" açıklamasını takip etti.

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, çocuklara ise satranç takımı hediye etti.

HEMŞEHRİLERİYLE SOHBET EDİP BALIK TUTTU

Seçim çalışmalarını memleketi Samsun’da sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum 75. Yıl Camii Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği ziyareti ve Saathane Meydanı'nı ziyaretinin ardından İlkadım sahilinde kurtuluş yolunda yürüyüş yaptı.

Sahil yolunda vatandaşlarla sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç vatandaşları Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yarın yapılacak AK Parti Samsun Mitingi'ne davet etti. Balıkçılarla da sohbet edip bir süre balık tutan Bakan Çağatay Kılıç hemşehrileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.