BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ TEKKEKÖY MUHTARLARIYLA BULUŞTU

07 Ekim 2015

Memleketi Samsun’da seçim çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy ilçesini ziyaretinde muhtarlarla bir araya geldi.

 Bakan Çağatay Kılıç, Samsun’un Tekkeköy ilçesinde bulunun Seçim Koordinasyon Merkezi’nde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla samimi bir ortamda sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, 1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Muhtarlar arasında yaş olarak kendisinden büyük olanlar bulunduğunu belirten Bakan Çağatay Kılıç, toplantıda bulunanların seçimlere yönelik değerlendirmeyi çok daha iyi yapabileceğini söyleyerek, “Yerel anlamdaki çalışmalarla, merkezi hükümet çalışmaları arasındaki ayrım ve uyum önemli şeyler. Türkiye’deki istikrarın ve güven ortamının artarak devam etmesinin sağlanması. Dolayısıyla bunları iyi değerlendirin” dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 5 Ekim’de Samsun’da gerçekleştirildiği mitinge Tekkeköy’ün verdiği destekten dolayı ilçe başkanı, belediye başkanı ve muhtarlara teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç, “Tekkeköy’ün içerisindeki çalışmalara baktığınızda da genel anlamda ciddi bir birliktelik ve  beraberlik olduğunu görüyoruz. Ama bunu arttırmamız lazım” şeklinde konuştu.
Ayrımların ve değerlendirmelerin iyi yapılmasına vurgu yapan Bakan Çağatay Kılıç konuşmasını şu şekilde tamamladı:
 “1 Kasım seçimlerinin ne seçimi olduğunu ve ne anlama geldiğini iyi anlayalım. 7 Haziran’dan bugüne kadar yaşadıklarımızı da iyi değerlendirelim. Kimlerin neye ‘Hayır’ dediğini, kimin neye ‘Hayır’ dediğini, kimin ne yapmaya çalıştığını iyi algılayalım. Siz yıllar yılı bu işin içindesiniz. Ne demek istediğimi gayet iyi anladınız. Bugün burada niye toplandığımızı iyi anlayalım ve buna göre çalışmalarımızı sürdürelim.”