BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN’UN DEDEDAĞI MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

20 Ekim 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç muhalefet liderlerinin seçim vaatlerini eleştirerek "Buralara gelip vaatler veriyorlar,bunu nasıl yapacaklar? Hangi sözleri tuttular da bunu tutacaklar.Vaatlerinin içi boş" diye konuştu.

Seçim çalışmalarına Samsun’un Bafra İlçesinde devam eden Geçlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dededağı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Dededağı sakinlerinin 7 Haziran seçimlerinde de desteğini gördüğünü belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç “Ben sizlerin bütün konuların farkında olduğunu biliyorum. Size burada birliğimizin, beraberliğimizin önemini anlatacak değilim çünkü siz zaten bunun farkındasınız” diye konuştu. AK Parti’nin eksikliklerin farkında ve bunlara çözüm getirebilecek tek parti olduğunun altını çizen Bakan Çağatay Kılıç muhalefeti de eleştirdi. Muhalefet partilerinin vaatlerinin boş bulduğunu kaydeden Bakan Çağatay Kılıç “Buraya gelip size vaatler veriyorlar nasıl yapacaklar? geçmişte hangi sözleri tuttular da bunu tutacaklar ” şeklinde konuştu.
Yatırım müjdesi
Bakan Çağatay Kılıç Dededağı mahallesi sakinlerine yeni bir yatırım müjdesi verdiği konuşmasına şöyle devam etti:
“Şu anda gençlerimizin spor yapma imkanları doğrultusunda bir yatırımımız yapıldı. İnşallah İlçe Belediye Başkanımızla da konuştuk Dededağı’nın spor yapma altyapısını geliştirme konusunda bir yatırımımız daha olacak ama bana bir 10 gün müsaade etmeniz gerekiyor ”
"Ayrılık gayrılık yok"
Bakan Çağatay Kılıç Bafralılarla aradaki bağın güçlü olduğunu belirterek “Bizim aramızda farklılık yok, ayrı gayrı yok. Biz her zaman beraber olduk ve bir olduk. Bundan sonra da böyle olmaya devam edeceğiz. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara da hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Elimizin tersiyle onları iteceğiz. Biz Bafra’lı sayılırız çünkü, bilenler bilir bizim ecdadımızın da buraya hizmeti vardır. Rahmetli amcamın da sizlerle özel muhabbeti vardır” ifadesini kullandı.
“ İstikrarın ve Birliğin Meşalesini Yakacağız”
Bakan Çağatay Kılıç sözlerini şöyle tamamladı:
“Bu aziz milleti ve bu aziz vatanı sizlere emanet ediyorum. Beraberce inşallah her şeyi aşıp, istikrarın ve birliğin beraberliğin meşalesini yakacağız. Hepinize bu akşamki ilginizden dolayı teşekkür ediyorum, sağ olasınız, var olasınız. ”