BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ OYUNU SAMSUN’DA KULLANDI

01 Kasım 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım milletvekili genel seçiminde oyunu seçim bölgesi ve memleketi olan Samsun’da kullandı.

Bakan Çağatay Kılıç, eşi Eda Kılıç ve çocukları ile birlikte sabah saatlerinde oyunu kullanacağı Ataköy Badırlı Mahallesi’nde bulunan Ataköy İlköğretim Okulu’na geldi. 2037 no’lu sandıkta oyunu küçük kızı Ela ile birlikte kullanan Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra sandık görevlileriyle tokalaştı. Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’ye ve millete hayırlı uğurlu olmasını diledi.
“İnanıyorum ki bugün demokrasimiz daha da kuvvetlenecek”
Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye’nin demokrasi tarihindeki önemli günlerden birini yaşadığını belirterek, “1 Kasım seçimleri inşallah tüm vatandaşlarımız oylarını kullanarak ülkemizin geleceğine, milletimizin geleceğine hayırlara vesile olacak bir sonuçla akşamleyin seçimimizi tamamlayacağız. Biz de oyumuzu ailece kullandık. Rabbim, inşallah vatana ve millete hayırlısını nasip etsin. Bölgemizde ve tüm dünyada ülkemizin gücünü, önemini biliyoruz. İnanıyorum ki bugün demokrasimiz daha da kuvvetlenecek. Millet ve ülke olarak sandık başındaki katılım oranımızın ne kadar yüksek olduğunu tüm dünya biliyor. Ve bu gerçekten bizim demokrasimizin çok önemli bir unsuru. Bu anlamda vatandaşlarımıza,demokrasimize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim, inşallah hayırlı uğurlu etsin. Hepimize, inşallah hayırlı sonuçlarla milletimize ve devletimize hizmet imkanı tanır.” dedi.
Bakan Çağatay Kılıç, oyunu kullandıktan sonra, Ataköy Badırlı Mahallesindeki Okul inşaatında incelemelerde bulundu.