BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'IN OY KULLANDIĞI SANDIKTAN AK PARTİ BİRİNCİ ÇIKTI

01 Kasım 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın oy kullandığı sandıktan AK Parti'ye 184, CHP'ye 50, MHP'ye ise 44 oy çıktı.

Samsun'da, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın oy kullandığı sandıktan AK Parti birinci çıktı. Bakan Çağatay Kılıç’ın köyü Badırlı’da da sonuç değişmedi AK parti birinci parti oldu.

Remi olmayan sonuçlara göre, Bakan Çağatay Kılıç'ın oy kullandığı Ataköy İlkokulu'ndaki 2037 nolu sandıkta oy sayımı tamamlandı. Sandık görevlilerinin yaptığı sayımda 321 kayıtlı seçmenin 292'nin oy kullandığı belirlendi.

Tasnifin ardından AK Parti'ye 184, CHP'ye 50, MHP'ye 44, HDP'ye 4, TKP'ye 2, HKP'ye 1, DP'ye 1, Saadet Partisi'ne ise 3 oy çıktı. Kullanılan 3 oy da geçersiz sayıldı.

Bakan Çağatay Kılıç’ın Köyü Badırlı da ise, AK Parti 591 CHP 113 MHP 113 oy aldı. Diğer partiler ise 2 oy aldı.

Ak Parti'nin zaferinin ardından ilk kutlamalar Twitter’dan geldi

Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla beraber AK Parti’nin seçimlerinden 1. Parti olarak çıkmasının ardından başbakan Ahmet Davutoğlu Twitter adresinden ‘’Elhamdülillah...’’ yazarak takipçileri ile paylaştı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise, twitter adresinden ‘’13 yıldır olduğu gibi bu seçimde de Aziz Milletimiz İlkGünküAşkla AK Parti dedi. Teşekkürler Samsun, Teşekkürler Türkiye. Allah’ımıza Hamdolsun. ‘’ tweeti atarak takipçileri ile paylaştı.