‘’BUGÜN SADECE AK PARTİ DEĞİL TÜRKİYE KAZANMIŞTIR’’

01 Kasım 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım seçiminin sonuçlarının açıklanmasının ardından Samsun Cumhuriyet meydanında yaptığı konuşmada ‘’Bugün sadece Samsun değil, bugün sadece Ak Parti değil bugün Türkiye kazanmıştır.’’ dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım seçiminin sonuçlarına göre, AK Parti’nin tek başına iktidar olmasının ardından Samsun Cumhuriyet Meydan’ında toplanan coşkulu kalabalığa hitap etti.

Bakan Çağatay Kılıç " Biz Samsun’la Türkiye ile gurur duyuyoruz "diyerek başladığı konuşmasını, ‘’Değerli Genel Başkan Yardımcım, değerli milletvekillerimiz, il başkanım, büyükşehir belediye başkanım, gençlik kolları başkanım. Çok değerli milletvekili adayı arkadaşlarım Siz Samsun’daki çok değerli hemşerilerim. AK partinin çok derli üyeleri. Çok değerli Samsunlular hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum hepinize hayırlı aksamlar diliyorum.  ‘’ diyerek sürdürdü.

Başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Bakan Çağatay Kılıç, ‘’Bu akşam burada hepimiz bir aradayız Rabbime hamd-ü senalar olsun. Göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlik ile her zaman söylediğimiz gibi demokrasimizin Türkiye cumhuriyeti devletinin güzel insanları sandıkta gerekli cevabı verdiniz. Allah sizden razı olsun “diye konuştu.

Ak Parti’nin yürüyüşünün Samsun’dan başladığını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç söyle devam etti:

‘’Değerli kardeşlerim, kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu meydandan başladığı yürüyüşle, genel başkanımız başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun bu meydandan başlattığı kampanyalar ile siz hep en güzel cevabı verdiniz. Siz hep birliğin ve beraberliğin yanında oldunuz. Biz her zaman milletimizi hizmet etmek için yola çıktığımızı söyledik. Biz mutluyuz. Bugün sadece Samsun değil, bugün sadece Ak Parti değil bugün Türkiye kazanmıştır. Bugün Ortadoğu kazanmıştır bugün dünya kazanmıştır. ‘’

Son 3-4 ayda yaşanılan süreç içerisinde, AK Parti’ye karşı gösterilen tahammülsüzlükleri ve 7 Haziran seçimlerinden sonra yapılan bazı hareketleri bu hareketleri yapanlara asla göstermeyeceklerini açıklayan Bakan Çağatay Kılıç ‘’Milletimizin bizden ne istediğini bilerek bu seçim sonucunu karşılıyoruz. Milletimiz bizden Türkiye’ yi 2023, 2053, 2071 hedeflerine taşımamızı istedi. Biz bunun bilincindeyiz. Değerli kardeşlerimiz işte burada Samsunumuzu temsil edecek kadrolar olarak bir aradayız. AK Parti kadroları olarak bir aradayız. Bu davanın yürüyüşü ilelebet devam edecek. ‘şeklinde konuştu.
 
"Hizmetkar olmak için buradayız" diyen Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Hiçbir zaman sizin yanınızdan ayrılmayacağız. Sizlerle beraber olacağız. Rabbim, bu akşam sizlerle beraber bize olmayı nasip ettiği için hamd-ü senalar ediyoruz. Allah sizden razı olsun. Sizinle beraber olduğumuz sürece bizi hiçbir güç durduramaz. Ve ümit ediyoruz ki çok yakın zamanda şahlanışımız devam edecek.  Yürüyüşümüz devam edecek. Ve sizlerle el ele kol kola geleceğe yürüyeceğiz. Hepinize teşekkür ediyoruz. Sağolun var olun. Rabbim, yar ve yardımcınız olsun. Allaha emanet olun. "