BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ŞAMPİYON KARATECİLERİ KABUL ETTİ

23 Aralık 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Karate Dünya Şampiyonası’nda dereceye giren milli sporcuları makamında kabul etti.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez binada gerçekleşen kabulde milli sporcularla sohbet eden Bakan Çağatay Kılıç, “ Tüm şampiyonalarda gerçekten hissedilen o gururun çok büyük önemi var hepimiz için. Enes kardeşimiz en bilinen sporcularımızdan, karatede. Peşinden gelen sporcuların da  en az onun kadar başarılı olacaklarını ümit ediyorum” diye konuştu. Karatenin olimpik bir branş olarak kabul edilmesi  gerektiğini ifade eden  Bakan Çağatay Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü:

" Sizin bu anlamda çabalarınız var. Karatenin tüm dünyada hem bilinirliği hem de icra edilişi yüksek. Şu ana kadar elde etmiş olduğunuz çalışmalarda güzel heyecanlar yaşandı. Özellikle sizleri takip ettik. Biz sizlerden ümitliyiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ortaya koyduğunuz en önemli unsur ekip kardeşliğiniz. Birbirinize güç veriyorsunuz. Hocalarınızla çok güzel iletişim halindesiniz. İnşallah sizlerle de gelecekte çok farklı noktalarda gurur yaşayacağımızı ümit ediyorum. İnşallah Nice kupaları madalyaları ülkemize kazandıracaksınız.Buna inanıyorum.“