BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE STK TOPLANTISINA KATILDI

02 Şubat 2016

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Çankaya Köşkü'nde toplantı yaptı. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yemekte bir araya geldi. Toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Başbakan Yardımcıları Lütfi Elvan, Mehmet Şimşek ve Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ve yaklaşık 80 milletvekili katıldı.
Başbakan Davutoğlu burada yaptığı konuşmada, "Şunu net olarak söylüyorum; teröre karşı yürüttüğümüz kararlı mücadele sonunda Türkiye terörden arınacak, terörden kurtulacak, şehirlerimiz barikatlardan, çukurlardan ve silah deposu olmaktan kesinlikle arındırılacaktır. Bütün şehirlerimiz, ilçelerimiz, dağlarımız, ovalarımız terörün yol açtığı tahribattan kurtulacak ve bütün vatandaşlarımız huzura kavuşacak" ifadelerini kullandı.