Bakan Çağatay Kılıç’ın geçen hafta Şanlıurfa’ya yaptığı ziyaretin etkileri görülmeye başladı: ŞANLIURFA’DA BASKETBOL ŞÖLENİ YAŞANACAK

13 Şubat 2016

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Final Grubu 1.Devre Müsabakaları 21-24 Nisan tarihleri arasında Şanlıurfa’da oynanacak. Bakan Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’ya 10 semt sahası ile Fırat nehrinin kıyısına gençlik merkezi yapılacağını hatırlatarak “Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na aldığı karardan dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyonun Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Şanlıurfa’ya geçen hafta yaptığı ziyaretin etkileri görülmeye başladı. Bakan Çağatay Kılıç’ın, Şanlıurfa’ya gerçekleştirdiği ziyaretin ardından kente önemli bir organizasyon verildi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Final Grubu 1. Devre müsabakaları Şanlıurfa’da oynanacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Mardin’de açıkladığı eylem planı çerçevesinde birçok çalışmayı hayata geçireceklerini belirten Bakan Çağatay Kılıç, Bunun ilk adımını Şanlıurfa’da attıklarını ifade etmişti. Bakan Çağatay Kılıç’ın Şanlıurfa ziyaretinde yaptığı açıklamalarının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) Final Grubu 1. Devre müsabakalarının 21- 24 Nisan tarihlerinde Şanlıurfa’da oynanmasını kararlaştırdı.
“Şanlıurfa’ya olan hizmetimiz en üst seviyede devam edecek”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şanlıurfa’ya Basketbol organizasyonunun kazandırılmasının çok önemli olduğunu ifade ederek, “Şanlıurfa  genç ve dinamik bir nüfusa sahip. Bu nüfusa olan hizmetimiz de, çalışmamız da en üst seviyede devam edecek. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Grubu 1. Devre müsabakaları 21-24 Nisan’da Şanlıurfa’da oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’na aldığı karardan dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyonun Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Şanlıurfa’da 10 semt sahası ve Fırat’ın kıyısına Gençlik Merkezi yapılacak”
Şanlıurfa’ya olan desteklerinin süreceğini vurgulayan Bakan Çağatay, “Şanlıurfa’da 10 semt sahası ve Fırat’ın kıyısına gençlik merkezi yapılacak. Şanlıurfamıza Bakanlığımız tarafından yapılan yatırım 300 milyon lirayı geçmiş durumda. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız yatırımlarla beraber çok ciddi bir noktaya geleceğiz” diye konuştu.