BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, ATAKUM VE İLKADIM'DA

20 Şubat 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’da Atakum ve İlkadım AK Parti İlçe Başkanlıkları ile Belediye Başkanlıklarını ziyaret etti.

 Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Samsun gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum ve İlkadım AK Parti İlçe Başkanlıkları ile belediye başkanlıklarına ziyarette bulundu.

Bakan Çağatay Kılıç, sabah saatlerinde Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileriyle yaptığı toplantının ardından AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Ömer Faruk Şahin ve partililerle bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Çağatay Kılıç, Atakum Belediye Binasının çıkışında kendisini uğurlayan Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının fotoğraf çekinme isteğini geri çevirmedi.

Atakum’daki temaslarını tamamlayan Bakan Çağatay Kılıç, İlkadım AK Parti İlçe Başkanlığına geçti. Başkan Adnan Varol ve partililerle bir araya gelen Bakan Çağatay Kılıç, ardından İlkadım Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u makamında ziyaret etti.​