BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN SAMSUNSPOR’A MORAL ZİYARETİ

12 Mayıs 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, play-off yarı final rövanş maçında Ankaraspor ile karşılacak olan Samsunspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig’e çıkma mücadelesinde play-off yarı final ilk maçında kendi evinde Ankaraspor’u  1-0 mağlup eden Samsunspor yarı final ikinci maçı için Ankara’da kampa girdi. Yarın çıkacakları rövanş mücadelesi öncesi Samsunsporlu futbolcular büyük bir sürprizle karşılaştı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsunspor kafilesini kamp yaptıkları otelde ziyaret etti.

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ve Samsunsporlu yöneticilerin karşıladığı Bakan Çağatay Kılıç futbolcularla bir araya geldi. Takımın son durumu hakkında bilgi alan Bakan Çağatay Kılıç, futbolculara tavsiyelerde bulundu. Yarı final rövanşı öncesi avantajlı durumda bulunan Samsunsporlu futbolcular, Bakan Çağatay Kılıç’ın ziyaretiyle moral depoladı.

Oldukça neşeli geçen buluşmada Bakan Çağatay Kılıç, futbolcuların yarınki maçtan avantajlı bir skorla ayrılarak final oynayacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.