BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, AK PARTİ 5. YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUMUNA KATILDI

13 Nisan 2016

AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu Ankara'da yapıldı. Açılış konuşmasını AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı sempozyuma Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda konuşma yapan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.
"Gençlik ve Belediye" konulu 5. Yerel Yönetimler Sempozyumu'na başarı dileğinde bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, sempozyuma katılan ve katkı verenlere teşekkür etti. Sempozyum kapsamında belediyeler arasında yapılan "gençlik" temalı yarışma için milletvekili, akademisyen ve yerel yönetim uzmanlarından oluşan 17 kişilik jüri heyetinin, yaklaşık 1,5 aydır belediyelerden gelen projeleri titizlikle incelediğini ve ödül alan eserleri belirlediğini anlatan Başbakan Davutoğlu, yarışmaya sunulan projelerin şehircilik adına umut verici olduğunu ifade etti. Toplantıya, Bakan Çağatay Kılıç'ın yanı sıra bazı bakanlar,  yerel yöneticiler ve partililer katıldı.