BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ BARIŞ İÇİN SAHADAYDI

17 Nisan 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziantep'te Suriyeli göçmenler arasında düzenlenen "Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvasının kapanış töreninde oynanan gösteri maçında forma giydi.

Gaziantep'te Suriyeli göçmenler arasında düzenlenen Yeşil Saha Barış içi Kardeşlik Turnuvası göçmenler ve şöhretler karması arasında oynan gösteri maçıyla sona erdi.
Gösteri maçında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ta forma giydi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep'teki sivil toplum kuruluşlarının işbirliğiyle gerçekleştirilen "Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası", düzenlenen törenle sona erdi.
Törende bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç, Suriyeli göçmenlere desteklerine devam edeceğini belirterek, ''Zalim Esad rejimine dur diyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu politikası doğrultusunda her zaman Suriyeli kardeşlerimize sahip çıkacağız ve sonuna kadar yanlarında olacağız. Barış içerisinde yaşayabilmek için elimizden gelen herşeyi yapacağız'' dedi.
Törende turnuvada yer alan takımlar arasından seçilen altın karma ile ülkemizde önemli başarılar elde etmiş eski futbolculardan oluşan şöhret karması bir gösteri maçı yaptı. Gösteri maçında Bakan Çağatay Kılıç'ta yer aldı. Bakan Çağatay Kılıç'ın başlama vuruşuyla başlayan mücadelede Bakan Çağatay Kılıç ilk yarıda forma giydi.
Gaziantep Kamil Ocak Stadında oynanan maç öncesi 100 tane barış güvercini uçuruldu. Yeşil Sahada Barış İçin Kardeşlik Turnuvası, gösteri maçının ardından gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.
Bakan Çağatay Kılıç Havuz İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Bakan Çağatay Kılıç, dostluk maçı öncesinde  Gaziantep'te yapımı devam eden olimpik yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Çağatay Kılıç'a Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya eşlik etti.