BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ŞEHİT ER ÖZKAN ÖZDEN’İN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

23 Nisan 2016

Tunceli'de teröristlerce yola tuzaklanan bombanın patlaması sonucu şehit olan Samsunlu Jandarma Er Özkan Özden son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Er Özkan Özden için Samsun’da düzenlenen cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Özden’in ailesine başsağlığı diledi.

Tunceli'de teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Er Özkan Özden, memleketi Samsun’da toprağa verildi. Özkan Özden için Samsun Büyük Camiinde İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri, Vali İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri erkan, protokol üyeleri, Şehit Özden’in ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Samsunlu Şehit Er Özkan Özden’in naaşı cenaze namazının ardından İlkadım İlçesi Kıranköy Mezarlığı'nda bulunan Garnizon Şehitliği'nde defnedildi. Bakan Çağatay Kılıç, Şehit Özkan Özden’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. ​Bakan Çağatay Kılıç, Şehitin tabutunu saran Türk Bayrağını öperek Şehit Özden'in babası Rasim Özden'e verdi. Babası da Türk Bayrağını öperek teslim aldı. ​