SAMSUN ŞEHİDİNİ UĞURLADI

26 Nisan 2016

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz memleketi Samsun’da toprağa verildi. Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz için Samsun’un Havza ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Yılmaz’ın ailesine başsağlığı diledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda, teröristlerce kullanılan bir binadaki arama sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarının tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz, memleketi Samsun’un Havza ilçesinde toprağa verildi.
Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz için ikindi namazına müteakiben Samsun’un Havza İlçesi Aslançayır Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bazı milletvekilleri ile belediye başkanları askeri erkan, protokol üyeleri, Şehit Yılmaz’ın ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Samsunlu Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz’ın naaşı Aslançayır mahallesinde düzenlenen cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan mezarlığa defnedildi. Bakan Çağatay Kılıç, Şehit Muhammet Yılmaz’ın annesi Zeliha ve babası Mecit Yılmaz'ın yanı sıra dedesi Dursun Yılmaz'a başsağlığı diledi.