BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, GALATASARAY ODEBANK'IN ŞAMPİYON OLDUĞU KARŞILAŞMAYI İZLEDİ

28 Nisan 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nın, ULEB Avrupa Kupası finali rövanş karşılaşmasında Fransa'nın Strasbourg ekibini 78-67 yenerek şampiyon olduğu karşılaşmayı tribünden izledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan  karşılaşmayı Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Avrupa Ligi Başkanı Jordi Bartomeu ile birlikte izleyen Bakan Çağatay Kılıç, şampiyonluğa uzanan Galatasaray Odeabank takımı oyuncularını tebrik etti.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Bakan Çağatay Kılıç,  Türk basketbolu için bugün önemli bir akşam a tanıklık ettiklerini söyledi.
Galatasaray Odeabanklı basketbolcuları ortaya koydukları büyük mücadele ve gösterdikleri takım ruhundan  dolayı  tebrik ettiğini kaydeden Bakan Çağatay Kılıç,"Bundan sonra inşallah milli takımlarımızın olimpiyat yolundaki başarılarına sevineceğiz. Ümit ediyorum ki diğer takımlarımız da böylesine güzel şampiyonluklar kazanmaya devam ederler. Türk sporunu  farklı branşlarda Avrupa'da başarıya taşımak için ellerinden gelen her şeyi ortaya koyan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz" dedi.
Bakan Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışına dair yöneltilen soruya ise, "Burada önemli olan sportmenlik ve centilmenlik içerisinde Türk sporuna ve Türk futboluna yakışır şekilde mücadeleyi verip sonunda da ipi göğüsleyeni hep beraber kutlamaktır" yanıtını verdi.