ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ BEKİR ANIL ERDAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

05 Mayıs 2016

Muş’un Varto ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal, memleketi Samsun’un Bafra ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Bakan Çağatay Kılıç da katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal için Bafra ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Erdal ailesine başsağlığı diledi.
Kaşıkçı İyi Gün Camii'nde ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Şehit Bekir Anıl Erdal’ın naaşı Bafra Asri Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi. Cenaze törenine Bakan Çağatay Kılıç'ın yanısıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bazı milletvekilleri, askeri erkan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Bakan Çağatay Kılıç, Şehit Çavuş Bekir Anıl Erdal’ın annesi Songül ve babası Rahim Erdal’a başsağlığı diledi. Bakan Çağatay Kılıç, tören sonunda tabuta sarılı Türk bayrağını öperek Şehit’in ailesine teslim etti