BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUNLULARLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

23 Haziran 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun AK Parti İl Başkanlığı'nın Kavak Meydanı’nda düzenlediği iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. İftara Bakan Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Kavak AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftarın ardından kısa bir konuşma yapan Bakan Çağatay Kılıç, "Bizi bu akşam bir araya getiren çok değerli Büyükşehir Belediye başkanımız, ilçe belediye başkanımız ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Teşkilatımıza bu organizasyonu için, birliktelik beraberlik için siz tüm Kavaklı hemşerilerimize katılımı için teşekkür ediyoruz." dedi.
"2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz"
AK Parti hükümetleri olarak bir çok çalışmayı hem belediyecilikte  hem de hükümette yaptıklarını ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, "Şimdi bunları size uzun uzun anlatacak değilim. Daha vaktimiz olacak zaten. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İnşallah sağlık ve sıhhatle bayrama ve Kadir Gecesi'ne ulaşmayı bizlere nasip etsin. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmasın. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ülkemizin birlik ve beraberliği için ortaya koyduğumuz mücadelede, en sonuna kadar kararlılıkla mücadele edeceğimizi ve bu anlamda bu kararlılıktan hiçbir an olsun sapmayacağımızı milletimiz ve sizler biliyorsunuz.İnşallah birliğimiz ve beraberliğimiz daim olacak. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize hep beraber el ele kol kola yürüyeceğiz" diye konuştu.
Konuşmasının ardından vatandaşlarla yakından ilgilenen Bakan Çağatay Kılıç, onlarla sohbet etti. Özellikle gençler Bakan Çağatay Kılıç'a yoğun ilgi gösterdi.Bakan Çağatay Kılıç, vatandaşların fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi.