BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, AK PARTİ İSTANBUL İL GENÇLİK KOLLARI SAHUR PROGRAMINA KATILDI

26 Haziran 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ''2002’deki seçimden sonra Ak Parti iktidarıyla başlayan Türkiye’deki değişim dönüşümün en iyi şekilde gelişmesi ve hedeflerimizin 2023, 2053, 2071’e taşımak üzere gece gündüz demeden çalışıyoruz'' dedi.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Başbakan Binali Yıldırım  ile birlikte AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Sahur Programına katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç sahur programında yaptığı konuşmada bakanlık olarak gençliğe yönelik çalışmalara her zaman büyük önem verdiklerini dile getirerek. ''Gençlik çalışmalarını önceliğimiz olarak görüyoruz. Sayın Başbakanım sizlerin talimatları doğrultusunda teşkilatımızla beraber ve ülkemizin dört bir yanında sayın Cumhurbaşkanımızın gençlik kolları zamanından itibaren koymuş olduğu çıtayı daha da yukarı çıkarmak için ve özellikle 2002’deki seçimden sonra Ak Parti iktidarıyla başlayan Türkiye’deki değişim dönüşümün en iyi şekilde gelişmesi ve hedeflerimizin 2023, 2053, 2071’e taşımak üzere gece gündüz demeden çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.
2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak üzere en iyi şekilde çalışmaları sürdürdüklerini aktaran  Bakan Çağatay Kılıç, ''İnşallah Ak Parti davası bayrağının altında Sayın Başbakanımızın, genel Başkanlığında ve onun çizdiği yolda devam edeceğiz çalışmaya. Tabii ki sayın Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu hedeflere ulaşmak üzere gece gündüz demeden Ak Parti bayrağını en üst noktaya taşıyacağız. Çünkü Ak Parti bayrağını en üst noktaya taşımak demek, Türkiye’nin en üst noktaya gelmesi anlamına geliyor. Sayın Başbakanım gençlerimiz sizlerle bir arada olmak üzere, sizleri dinlemek üzere buradalar ve sizin bizlere ilk günden itibaren söylediğiniz bir söz var; ‘çok konuşmak değil, iş yapma vaktidir' '' şeklinde konuştu.
Programa Başbakan Binali Yıldırım ve Bakan Çağatay Kılıç'ın yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya AK Parti genel başkan yardımcıları Mustafa Ataş, Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, milletvekilleri, belediye başkanları ile 39 ilçeden gençler katıldı.
Program öncesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.
Programın sonunda Başbakan Yıldırım ile beraberindekiler, gençlik teşkilatı üyeleriyle fotoğraf çektirdi.