BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ " MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ"

28 Temmuz 2016

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin milletin iradesinin temsilinin en üst seviyede yapıldığı bir mekân olduğuna dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, ‘’Cumhurbaşkanımız tamam arkadaşlar evlere gidebilirsiniz diyene kadar biz bu meydanları boş bırakmayacağız. ’diye konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç, AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine düzenlenen yürüyüşe katıldı.
Yürüyüşün ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Çağatay Kılıç,’’ Bu gün yine Cumhurbaşkanlığı Külliyemizin önünde demokrasi nöbeti devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi gençlik kollarımızın organize etmiş olduğu gençlik yürüyüşü ile beraber buraya geldik. Burası milletin iradesinin temsilinin en üst seviyede yapıldığı bir mekân haline geldi. Bir yapı haline geldi. ‘’ ifadelerini kullandı.
Alanda toplanan kişilerin darbe girişimine karşı, Fetullahçı terör örgütüne karşı, önemli bir duruş ortaya koyduğunu belirten Bakan Çağatay Kılıç sözlerini söyle tamamladı.
‘’Burada herkes yediden yetmişe, darbe girişimine karşı Fetullahçı terör örgütüne karşı duruşu ortaya koyuyor. Tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız,' tamam arkadaşlar evlere gidebilirsiniz' diyene kadar biz bu meydanları boş bırakmayacağız. O gece yediden yetmişe herkes erkeği ile kadını ile çoluğu ile genci ile darbe girişimine karşı durdu. 15 Temmuz gecesi özellikle dedelerinden, babalarından dinlemiş oldukları gibi kahramanlık destanını yazdılar. Onlar da bu terör örgütünün girişimine karşı canlarını siper ettiler’’
Millet camisi önünde tamamlanan yürüyüşe Bakan Çağatay Kılıç'ın Yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MYK üyesi ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ile çok sayıda AK Parti milletvekili ve vatandaşlar katıldı.