BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ALMANYA VE İSKOÇYA’YA GİDİYOR

15 Kasım 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16-18 Kasım tarihleri arasında Berlin'e gerçekleştireceği resmi ziyarette, Devlet Bakanı Michelle Roth, Federal Uyum Bakanı Aydan Özoğuz ve Federal Parlamento Spor Komisyonu Üyeleri ile görüşmelerde bulunacak.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında Almanya’ya resmi bir ziyarette bulunacak. Bakan Çağatay Kılıç, Almanya ziyaretinin ardından Glasgow’a geçerek, yönetim kurulu üyeliğine seçildiği Dünya Dopingle Mücadele Ajansı’nın (WADA) İcra Kurulu toplantısına katılacak.

Bakan Çağatay Kılıç, iki günlük Berlin ziyareti çerçevesinde, Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Devlet Bakanı Michelle Roth, Federal Uyum Bakanı Aydan Özoğuz ve Federal Parlamento Spor Komisyonu Üyeleri ile görüşecek.

Bakan Çağatay Kılıç ayrıca, Konrad Adenauer Vakfı tarafından düzenlenecek bir toplantıya ve Eisenhower Fellowship Vakfı tarafından düzenlenecek bir yemeğe katılarak Almanya'nın siyaset, ekonomi, kültür, spor ve üniversite çevrelerinden önde gelen isimlerle biraraya gelecek. Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği’ni de ziyaret edecek olan Bakan Çağatay Kılıç, çeşitli Türk Dernekleri ve Türk İşadamlarıyla da görüşmelerde bulunacak. Bakan Çağatay Kılıç, Berlin’deki Şehitlik Camii’ni de ziyaret edecek.

Glasgow’da WADA toplantısına katılacak

 Bakan Çağatay Kılıç, Berlin’den Glasgow’a geçecek ve burada bazı temaslarda bulunacak. Pazar günü önce spor hareketi toplantısına katılacak olan Bakan Çağatay Kılıç daha sonra, Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiği Dünya Dopingle Mücadele Ajansı’nın (WADA) İcra Kurulu toplantısına iştirak edecek.