BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ: TERÖR ÖRGÜTLERİNİN HEPSİNE KARŞI CANIMIZI ORTAYA KOYDUK

26 Kasım 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç "15 Temmuz gecesi Devletimize ihanet edenlere FETÖ'süne, PKK'sına, DEAŞ'ına ve hepsine karşı mücadele halindeyiz. Bu mücadeleden de geri durmayacağız. Canımızı ortaya koyduk. Cumhurbaşkanımızın, Baş komutanımızın ortaya koymuş olduğu o hedeflerden geri durmadan yürüyeceğiz, koşacağız. Bizi bugün anlamayanlar ve eleştirenler yarın anlayacaklar" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Samsun-Ordu Karayolu Tekkeköy viyadük temel atma törenine katıldı.
"Türkiye'nin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz"
Bakan Çağatay Kılıç, törende yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak görevlerinin başında olduklarını belirterek "Türkiye'nin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bundan sonra da bunu sürdürmeye devam edeceğiz." diye konuştu.
Kimse ile işlerinin olmadığını vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, "Biz görevimizin başındayız ve görevimizi yapıyoruz. Başbakanımızın bir sözü var, 'Laf üstüne laf koymaya değil, taş üstüne taş, iş üstüne iş koymaya geldik.' diye. Biz, işimize bakarız, eserlerimiz konuşur." ifadelerini kullandı.
"Teröre inat yatırımlarımıza devam edeceğiz"
Teröre inat yatırımlarına devam edeceklerini kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, “Ülkemize ihanet etme yarışı içerisinde olan terör örgütlerine karşı, onlara inat biz bu temel atmaları, çalışmaları ve yatırımları yapıyoruz. Çünkü onlar bu yatırımların olmamasını istiyorlar. Türkiye 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine ilerlemeyesin, amaçları budur. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar, yüreğimizdeki acıyı hissediyoruz. O acıyı tutacağız, işlerimizi yapacağız. Onlara bizi olumsuz etkilemelerine müsaade etmeyeceğiz. Durdurulmak istenen bu yatırımlar sonuna kadar devam edecek. Biz ancak vatanımıza, milletimize hizmet etme yolunda burada varız. " şeklinde konuştu.  
"Tüm terör örgütleriyle mücadele halindeyiz. Bu mücadeleden de geri durmayacağız. Canımızı ortaya koyduk"
Tüm terör örgütlerine karşı mücadele içinde olduklarını vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, şunları söyledi;
" 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne ihanet edenlerin, o hain terör şebekesi FETÖ terör şebekesine, PKK'sına, DEAŞ'ına, El Nusra'sına ve hepsine karşı mücadele halindeyiz. Bu mücadeleden de geri durmayacağız. Canımızı ortaya koyduk. Cumhurbaşkanımızın, Baş komutanımızın ortaya koymuş olduğu o hedeflerden geri durmadan yürüyeceğiz, koşacağız. Bizi bugün anlamayanlar ve eleştirenler yarın anlayacaklar."
"Vatana ihanet edenlere bizim acıyacak hiçbir yanımız yok"
Bakan Çağatay Kılıç, ülkeye ihanet edenlere acımayacaklarını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti devletinin imkanlarıyla, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içerisine sızan ve orada milletine, devletine bağlı olan askeri personelimizin arasına sızmaya çalışıp da ihanet edenlere kusura bakmayın bizim acıyacak hiçbir yanımız yok. Onlarla işbirliği yapanlara karşı da acıyacak yanımız yok. Herkes görevinin başındadır. Biz işimizi biliyoruz. Adalet terazisi ortadadır. Bizi anlamayan bazı yabancı ülkeler var. Onlarda zamanı gelince bizi anlayacaklardır. Milletimizin huzuru söz konusu olduğunda biz ancak ve ancak milletimizden talimat alırız.” dedi.