BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, ŞEHİT POLİS MUSTAFA ÖZTÜRK'ÜN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

12 Aralık 2016

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Öztürk'ün cenazesi, memleketi Samsun'da toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Öztürk'ün ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

İstanbul'da Beşiktaş Vodafone Arena yakınlarındaki terör saldırısında şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Mustafa Öztürk, memleketi Samsun'un Çarşamba ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Çarşamba Devlet Hastanesi morgundan alınan şehidin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, Sarıcali Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Burada edilen duaların ardından 
şehidin naaşı Rıdvan Paşa Camii’ne götürüldü. Cenaze törenine, şehit Mustafa Öztürk’ün ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, mülki ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bakan Çağatay Kılıç, şehidin ailesine başsağlığı dileyerek taziyelerini iletti. Şehidin naaşı, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yenikışla Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.