BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ÇORUM’DA

02 Mart 2017

Çorum’a yaptığı ziyaret kapsamında spor tesislerinde de incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, öğrencilerle bowling, masa tenisi ve dart oynadı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Çorum'daki spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Çağatay Kılıç, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığındaki ziyaretlerinin ardından, Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve bazı daire müdürleriyle Mahmut Atalay Gençlik Merkezini ziyaret etti. 
Merkezin faaliyetleri hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'den bilgi alan Bakan Çağatay Kılıç, öğrenciler arasında düzenlenen satranç turnuvasının da açılışını yaptı. Merkezdeki kursları da gezen Bakan Çağatay Kılıç, Başkan Külcü ve Milletvekili Kurt ile kısa bir süre bilardo oynadı. Kılıç, bazı öğrencilere satranç takımı hediye etti. 
Daha sonra Çorum Belediyesi Buhara Kadın Kültür Merkezine giden Kılıç, burada da öğrencilerle bowling, masa tenisi ve dart oynadı. Bakan Kılıç, içerisinde spor salonu, yüzme havuzları, buz pateni pisti, sinema ve konferans salonları bulunan ve yaklaşık 13 milyon liraya mal olan kültür merkezi yatırımı için Başkan Külcü'ye teşekkür etti.
Çorum Belediyesi tarafından terminal karşısında yapımına başlanan yeni stadyum inşaatını da gezen Bakan Çağatay Kılıç, çalışmalarla ilgili müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Bakan Çağatay Kılıç, stadyum inşaatında çalışan işçilerle de hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu bünyesindeki öğrenci yurdunu ziyaret etti.