BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ OYUNU KULLANDI

10 Ağustos 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç: "Bu seçimin sonucunda Türkiye'mizin çok daha kuvvetli ve hızlı bir şekilde geleceğe doğru yol alacağının inancı içerisindeyiz."

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ""Bu seçimin sonucunda Türkiye'mizin çok daha kuvvetli ve hızlı bir şekilde geleceğe doğru yol alacağının inancı içerisindeyiz" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, 12. Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyunu seçim bölgesi ve memleketi olan Samsun'da kullandı. İlkadım ilçesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'ndaki 1186 nolu sandıkta oyunu kullanan Bakan Çağatay Kılıç, seçimlerin huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu.
Seçimlerde oy kullanmanın en temel vatandaşlık hakkı ve görevlerinden birisi olduğunu dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:
"Ülkemizin geleceğinin şekilleneceği ve daha kuvvetli kurulacağı Cumhurbaşkanlığı seçimi için oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Biz bu seçimin sonucunda Türkiye'mizin çok daha kuvvetli ve hızlı bir şekilde geleceğe doğru yol alacağının, 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yılında muhasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak için daha hızlı çalışabileceğimizin inancı içerisindeyiz. Ülkemizin gelecekteki hedefleri olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı ve kuvvetli ulaşabileceği inancı içerisindeyiz. Bölgesinde kuvvetli bir ülke, sözü dinlenen bir ülke aynı zamanda dünya siyaseti içerisinde uluslararası camiada saygınlığı olan ülkemizin daha da kuvvetlenmesi için ümit ediyoruz ki Cumhurbaşkanlığı seçimin sonuçları hayırlı olur ve Türkiye geleceğe çok daha emin adımlarla ve hızlı adımlarla yol alır." 
Bakan Çağatay Kılıç, oyunu kullandıktan sonra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'na gelen Vali Hüseyin Aksoy ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'dan seçimlerle ilgili sıkıntı olup olmadığını sordu. Bakan Çağatay Kılıç daha sonra seçim sonuçlarını takip etmek üzere Ankara'ya hareket etti.