BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN SAMSUN’A TEŞEKKÜR MESAJI

30 Mart 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrifleri sırasında göstermiş oldukları yoğun ilgi, samimiyet ve misafirperverlikleri sebebiyle evlatları olmaktan gurur duyduğum Samsunlu Hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyor, hepsini saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Bakan Çağatay Kılıç’ın mesajı şöyle:

 
Kurucu Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 28.03.2017 tarihinde Samsunumuza teşrif etmiştir.
 
Milli mücadelemizin başladığı 1919 yılında, yaktığı bağımsızlık meşalesiyle tüm ülkeyi aydınlatan Samsunumuz, ikinci bir İstiklâl Mücadelesi olan 15 Temmuz’da da Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla ihanetin önünde bir kale gibi durmuş, demokrasi ve hürriyetin yılmaz savunucusu olduğunu bir kez daha haykırmıştır.
 
28 Mart 2017 tarihinde meydanları doldurarak aynı haykırışla Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayan, gösterdikleri ev sahipliği ile göğsümüzü kabartan aziz Samsunlu hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.
 
O gün meydanlardan dalga dalga yükselen ses göstermiştir ki, aziz hemşerilerim bugüne dek girdiğimiz her seçimde yoğun teveccühleri ile bizleri nasıl onurlandırdı ise 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında da istikrar, istikbal ve istiklal için “EVET” diyecektir.
 
İstiklal harbimizin meşalesinin yakıldığı, ülkeyi işgal eden karanlığın defedildiği Samsunumuz; Güçlü Türkiye yolunda, inanıyorum ki yine bir ilk adım ve yine hakikatli bir besmele olacaktır.
 
Bu duygularla, Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize teşrifleri sırasında göstermiş oldukları yoğun ilgi, samimiyet ve misafirperverlikleri sebebiyle evlatları olmaktan gurur duyduğum Samsunlu Hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyor, hepsini saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
 
Akif Çağatay KILIÇ
Gençlik ve Spor Bakanı