BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, ŞEHİT MESUT YILMAZ’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

26 Mayıs 2017

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Mesut Yılmaz, memleketi Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şehit Mesut Yılmaz’ın ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.

 Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinin Kato Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Mesut Yılmaz’ın cenazesi, memleketi Samsun'da toprağa verildi. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da katıldı.

Şehidin cenazesi, İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Tellibaba Sokağı'ndaki babaevinde helallik alındıktan sonra cenaze aracı ile Büyük Cami'ye getirildi. Törene katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Şehidin babası Mehmet ve kardeşi Hakan Yılmaz, şehidin Türk bayrağına örtülü tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İkindi namazını müteakip İl Müftüsü Veysel Çakı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Kıranköy Mezarlığındaki şehitlikte toprağa verildi.
Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, milletvekilleri, mülki ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.