SAMSUN ŞEHİDİNİ UĞURLADI

23 Haziran 2017

Tatvan ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe, Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da katıldı

 Bitlis'in Tatvan ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Şuayip Şilepe'nin cenazesi, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç da katıldı.

Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şehidin babası Nevres Şilepe ve kardeşlerine başsağlığı dileyerek, aileyi teselli etmeye çalıştı.
Cuma namazını müteakip Samsun Müftüsü Veysel Çakı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehidin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, askerlerin omzunda cenaze aracına taşındı. Şehidin cenazesi, daha sonra Çersiyen Karabük Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü. Helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, aynı mahalledeki aile mezarlığında defnedildi.