BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'I SAMSUN'DA MASKOT 'ÇAKIR' KARŞILADI

07 Temmuz 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları’na sayılı günler kala Samsun'da, olimpiyat oyunları hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıya katıldı.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat Oyunları’na (Deaflympics 2017) sayılı günler kala Samsun'da, olimpiyat oyunları hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıya katıldı.

Bakan Çağatay Kılıç, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda Vali Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve protokol üyeleri ile 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın maskotu Çakır tarafından karşılandı.
Havalimanından Samsun Valiliği’ne geçen Bakan Çağatay Kılıç, burada Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra yeni göreve başlayan Vali Kaymak'a başarılar diledi.
Valilik ziyaretinin ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'na geçen Bakan Çağatay Kılıç, kamu kurum ve kuruluşlarıyla 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıya katılarak, hazırlıklar konusunda bilgi aldı.