KILIÇ'TAN 10 KASIM MESAJI

10 Kasım 2017

Kılıç; "En Büyük Eserim" dediği Cumhuriyeti bizlere emânet ederek 79 yıl önce ebediyete irtihal eden Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü Saygı, Rahmet ve Minnetle yâd ediyorum dedi.

Kahramanlık, azim ve inancıyla bağımsızlık meşalesini ateşleyen, millî mücadeledeki önderliğiyle tüm dünyaya ilham olan Atatürk'ün bizlere bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti'ni çağa damga vuracak lider ülke yapma gayretimizi yılmadan sürdürüyoruz. 

94 yıl önceki aşk ve heyecanla devam eden yürüyüşümüzde, aziz milletimizden aldığımız güçle ülkemizi Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine taşımak için çalışmaya ve bu vizyonla 2023 hedefimize yol almaya devam ediyoruz. İnanıyoruz ki; bu topraklar için ömrünü, canını feda eden kahramanlara karşı sorumluluğumuzu yerine  getirmenin yolu, bu vazifeyi hakkıyla yerine getirmekten geçmektedir. 

Bu inanç ve bu hislerle, 79 yıl önce ebediyete irtihal eden Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları bize vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Akif Çağatay KILIÇ
AK Parti Samsun Milletvekili