BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, SAMSUNLU KADIN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİ KABUL ETTİ

03 Aralık 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun AK Parti İl ve İlçe Kadın Belediye Meclis Üyeleri’ni kabul etti. Kadın Belediye Meclis Üyeleri’nin Samsun İl ve İlçelerine ilişkin sorunları dinleyen Bakan Çağatay Kılıç, sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını belirtti.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı makamında ziyaret eden Samsun İl ve İlçe Kadın Belediye Meclis Üyeleri,  “4 Aralık kadına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 80. yıl dönümü” kapsamında AK Parti Genel Merkezi’nde  Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenleyeceği programa katılmak için Ankara’ya geldiklerini söylediler.

Kadın Belediye Meclis Üyeleri, “Samsunumuza ait bir bakanımız olduğu için çok memnunuz. Sizin buradaki varlığınızdan onur duyuyoruz. Bundan sonraki süreçte de başarılarınızın devamını diliyoruz. Hem ülkemiz hem Samsunumuz adına sizi ziyaret ettik.” diye konuştular.
Kadın Belediye Meclis Üyeleri’nden,  il  ve ilçelerin sorunlarını dinleyen  Bakan Çağatay Kılıç,  bu sorunların çözümü konusunda elinden gerekenleri yapacağını belirterek, Samsun'a yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler de verdi.