“BİZ BUNDAN SONRAKİ 4 YILI DEĞİL 2023, 2053 VE 2071'İ HEDEFLİYORUZ”

29 Nisan 2015

Bakan Çağatay Kılıç, Ladik, Kavak ve Atakum ilçelerinde AK Parti seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışlarda konuşan Bakan Çağatay Kılıç, ''Samsun başlangıçların şehridir. Bundan dolayı üzerimizde büyük bir sorumluluk var, sizlerin desteği ile gece gündüz demeden çalışıyoruz'' dedi.

7 Haziran'dan sonra da AK Parti'nin halktan aldığı güçle yoluna devam edeceğini söyleyen Bakan Çağatay Kılıç, bugüne kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getirdi.  Bakan Çağatay Kılıç, şöyle dedi:

"Sizlerin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Çünkü biz söylediklerimizi yapıyoruz. Söylemediklerimizi değil, yapamayacaklarımızı değil, yapacaklarımızı söylüyoruz. Bu her zaman da böyle oldu. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Bundan sonra da duracağız. AK Parti’nin kapısı herkese açıktır. Bu kapı her gelmek isteyene sonuna kadar açıktır.  Bu düşünce ve bu hissiyatla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizde ayrı gayrı yok. Bizden yardım isteyen herkese kapımız açık. Bizim 78 milyona insana sevdamız var. Türkiye sevdamız var."

Son günlerde muhalefetin ilginç birtakım vaatleriyle karşılaştıklarına dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, kendilerinin bu vaatlerle ilgilenmediklerini, parti olarak yapacaklarına baktıklarını söyledi. Bakan Çağatay Kılıç, bugüne kadarki çalışmaların, bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

"Biz bundan sonraki 4 yılı değil 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedef alıyoruz. Ona göre çalışıyoruz. Öyle sadece 4 yıllık kısa hedeflerimiz yok bizim. Ama şunu biliyorlar, alt yapısı hazırlanmış kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi var. Kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye var. Biz hep beraber bu yolda yürüdük ve yürümeye de devam edeceğiz. Buraya geldikleri zaman sizlere birtakım vaatlerde bulunacaklar. Onlara şunları sorun; madem bu kadar çalışmalar yapılabiliyordu,  geçmişte siz neden yapmadınız?"

Bakan Çağatay Kılıç, açılışların ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

“Türkiye artık kendi ayakları üzerinde duran bir ülke”

Bakan Çağatay Kılıç, Atakum’daki AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere değinerek, ''Samsun başlangıçların şehridir. Bundan dolayı üzerimizde büyük bir sorumluluk var, sizlerin desteği ile gece gündüz demeden çalışıyoruz'' diye konuştu.

Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye'nin kalkındığına işaret ederek,  "Türkiye artık kendi ayakları üzerinde duran bir ülke. Türkiye’yi dünyanın ilk 20 ekonomisi arasına soktuk. Şimdi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmek için çalışıyoruz. Bunun alt yapısı hazır. Bu nedenle  diyoruz ki durmak yola devam. Hep beraber yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin boş vaatlerle işi olmadığını ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, "Büyük sorumluluklarımız var. Birlik ve beraberlik içinde diklenmeden ama dik durarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. Boş sözlerle ve boş vaatlerle işleri olmadığını bir kez daha hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, “Ne söylediysek onu yapıyoruz. Sizlerden aldığımız güç ile birlikte el ele vererek yolumuza devam ediyoruz'' şeklinde konuştu.

 

Bakan Çağatay Kılıç ve protokoldekiler konuşmaların ardından AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.