BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ FURTUN’UN CENAZESİNE KATILDI

30 Mayıs 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’da çalıştığı hastanede uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Doktor Kamil Furtun’un cenaze namazına katıldı.

 Samsun'da, Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Opr. Dr. Kamil Furtun'un cenaze namazı Büyük Cami'de kılındı. Cenaze namazına, Furtun'un ailesi ve yakınlarının yanısıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı.

“Katili insanlıktan nasibini almamış birisi”
Furtun’a yönelik saldırı haberini alır almaz hastaneye giderek bilgi alan ve Furtun’un yakınlarına başsağlığı dileyen Bakan Çağatay Kılıç, sabah Memur-Sen üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda, “Dün hain bir saldırıda hayatını kaybeden Opr. Dr. Kamil Furtun kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Rabbim inşallah böyle acıları bize bir daha yaşatmasın. Fail 1 saat içerisinde emniyet güçleri tarafından yakalandı. Failin basına da yansıyan açıklamalarında görüldüğü gibi hiçbir anlamda insanlıktan nasibini almamış birisi olduğunu görüyoruz. Adalet kendisiyle alakalı gereğini yapacaktır” açıklamasında bulunmuştu.