BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ ŞEHİT AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

19 Ağustos 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, şehit Jandarma Komando Çavuş Adıgüzel’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonun ardından çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel’in Nevşehir'in Acıgöl ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 
Bakan Çağatay Kılıç, şehit Adıgüzel’in, Cumhuriyet Mahallesi Aksaray Caddesi'nde bulunan baba evine geldi. Bakan Çağatay Kılıç’ı burada Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve ilgililer karşıladı.
 
Bakan Çağatay Kılıç, şehidin babası Mustafa Adıgüzel ve diğer yakınlarıyla yakından ilgilendi. Okunan Kur’an-ı Kerim ve duanın ardından Bakan Çağatay Kılıç şehidin annesi Hatice Adıgüzel’e de başsağlığı dileğinde bulundu.
 
Şehidin Acıgöl Karayel Mezarlığındaki kabrini de ziyaret eden Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra karayoluyla Ankara’ya hareket etti.
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonun ardından çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel, memleketi Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bugün toprağa verilmişti