“BU MİLLETİN BİRLİĞİ BERABERLİĞİ VE KARDEŞLİĞİNİ BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR”

15 Ekim 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara’da geçtiğimiz Cumartesi günü yaşanan bombalı terör saldırısıyla, bu milletin birliği, beraberliği ve kardeşliğini bölmeye çalıştıklarını kaydederken, “Bunlara müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 Seçim çalışmalarını Samsun’da sürdüren Bakan Çağatay Kılıç, Tekkeköy'de bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bazı kuruluşları ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. Öğle yemeğini işçilerle beraber yiyen Bakan Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada birlik, beraberlik çağrısı yaptı.

Bakan Çağatay Kılıç, siyasi istikrarın önemine işaret ettiği konuşmasında, Ankara’da geçen hafta sonu yaşanan bombalı saldırıya işaret ederek, “Biz birlikte olacağız, beraber olacağız. Bizim geleceğe yönelik yürüyüşümüz, ülkemiz ve milletimiz adına ancak birlik ve beraberliğimizden geçer. Cumartesi günü Ankara'da yaşanan terör saldırında ne yapılmaya çalışıldığını siz en iyi bilenlerdensiniz. Bu milletin birliği, beraberliği ve kardeşliğini bölmeye çalışıyorlar. Bunlara müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.
AK Parti iktidarlarının Samsun’a büyük önem verdiğini, bunun en önemli göstergesinin de 1 Kasım seçimlerine yönelik kampanyanın startının Samsun mitingiyle verilmesi olduğunu dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, destek istedi. Bakan Çağatay Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz, sizlerle beraber geleceğe yürümek üzere, sizlerle birlikte olmak üzere buradayız. Desteğinizi bizden esirgemeyin. Geleceğe dair çalışmalarımızda da beraberce büyük işlere imza atacağız. Şehrimizin gelişmesi için yük hepimizin omuzlarındadır. Tabi gösterdiğiniz çalışma azminden dolayı en büyük pay sahibi sizlersiniz. Bunun için de sizlerle beraber yürümek bizim için onurdur, gurudur”