"MİLLETE HİZMET EDEN HERKESE DESTEK OLURUZ"

19 Mart 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Lüleburgaz Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Bakan Kılıç, burada yerel seçimlere yönelik çalışmalarıyla ilgili konuştu.

Yerel seçimlerde tüm vatandaşlardan destek beklediklerini belirten Bakan Kılıç, "Biz her vatandaşımızın, her kardeşimizin, hizmet alması için elimizden geleni her zaman yapıyoruz. Biz yerel belediyeciliği, yerel hizmeti, AK Parti belediyeciliğinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz" şeklinde konuştu.
 

"BİZİM DERDİMİZ MİLLETE HİZMET ETMEK"

Hiçbir zaman belediyelerin önünü kapatma gayretinde ya da belediyelerin hizmet yapmaması için bir çalışma içerisinde olmadıklarının altını çizen Bakan Kılıç, şöyle devam etti:
 
"Çünkü belediye hizmetini yaptığınız zaman doğrudan vatandaşımız bundan faydalanıyor. Bizim derdimiz ne? Millete hizmet etmek. Bu hizmeti yapacak olan herkesle biz çalışırız, destek oluruz. Ama bizimle beraber olmak istemeyenler var. 'Aman hükümet bu noktada puan almasın, aman Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan yaptıkları bu hizmetlerden dolayı destek görmesin'... Şimdi bu zihniyetle yaklaştığınızda olmuyor. O zaman siz hizmet için yola çıkmış olmuyorsunuz. Sadece ve sadece dar çerçeveden bakmanın çizgisinde olursunuz, o zaman da millete hizmet edemezsiniz. Kendinizi kilitler kalırsınız."
 

"SANDIKTA GEREKEN CEVABI VERECEĞİNİZE İNANIYORUM"

Millet için çalıştıklarını kaydeden Bakan Kılıç, "Biz size hizmet için buradayız, başka bir amacımız yok. Sandıkta gereken cevabı vereceğinize inanıyorum" dedi.
 
Bakan Kılıç, daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. CHP Lüleburgaz seçim merkezini de ziyaret eden Bakan Kılıç, Kongre Meydanı'nda sigara içerken gördüğü 3 çocuğu yanına çağırarak bir süre görüştü.