BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A KONYA PROGRAMINDA EŞLİK ETTİ

17 Aralık 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Konya Programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eşlik etti. Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret eden ve tramvay hizmete alım törenine katılan Erdoğan ve beraberindekiler akşamda Hz. Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Töreni'ne de katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şeb-i Arus etkinlikleri için geldiği Konya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk durağı Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığında askeri törenle karşılandı.


Karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler Komutanlık Binası önünde fotoğraf çektirdi. Türk Yıldızları'nı ziyaretinin ardından Ağaç dikim töreni yapıldı.


Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı ziyaretinin ardından Erdoğan, 72 adet tramvay hizmete alım töreninde vatandaşlara seslendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Çağatay Kılıç  akşamda Hz. Mevlana'nın 741. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Töreni'ne katıldı.