BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, İSTANBUL’DA ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI

08 Haziran 2016

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polislerden Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün İstanbul’daki cenaze törenine katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım, beraberinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve bazı bakanlarla birlikte Vezneciler'deki terör saldırısında şehit düşen polislerden Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün cenaze törenine katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım ve Bakan Çağatay Kılıç, 6 polisin şehit olduğu, 5 vatandaşın hayatını kaybettiği, 36 kişinin de yaralandığı terör saldırısının gerçekleştiği Vezneciler meydanı yakınlarındaki İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek yaralıların sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra saldırıda şehit olan polis memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım ve Bakan Çağatay Kılıç, saldırının yapıldığı bölgede de incelemelerde bulundular ve vatandaşlarla sohbet ettiler.
Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Beyazıt Polis Merkezinde polislere moral ziyaretinde bulunan Başbakan Binali Yıldırım ve Bakan Çağatay Kılıç, son olarak saldırıdan etkilenen Kredi ve Yurtlar Kurumu Vezneciler Kız Öğrenci Yurdu'nu da ziyaret ettiler. Yurttaki son durum hakkında Bakan Çağatay Kılıç'tan bilgi alan Başbakan Binali Yıldırım, yurt personeli ile yakından ilgilendi ve öğrencilere geçmiş olsun dileklerini iletti.