BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ’TAN TFF’YE KUTLAMA

15 Aralık 2016

Bakan Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi’ni kabulünde, TFF’yi şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri duyarlı yaklaşım ve desteklerinden dolayı kutladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret etti. Bakan Çağatay Kılıç kabulde, şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri duyarlı yaklaşım ve desteklerinden dolayı TFF Yönetimi’ni kutladı.
Bakanlık merkez binada gerçekleşen kabulde, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile TFF Başkanvekilleri Servet Yardımcı, Ali Dürüst, İbrahim Usta, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar ve Ahmet Gökçek ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş hazır bulundu.
Kabulde, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olan güvenlik güçlerinin aileleri ve gaziler için 3 milyon lira bağışta bulunma kararı alan TFF yönetimini kutlayan Bakan Çağatay Kılıç, “Türkiye Futbol Federasyonumuzu, şehit ailelerimize ve gazilerimize gösterdikleri duyarlı yaklaşım ve desteklerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
Bakan Çağatay Kılıç kabulde ayrıca, dün oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçında tüm taraftar gruplarının omuz omuza durarak teröre karşı tek yürek olduğunu hatırlatarak, “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen alçak terör örgütlerine karşı taraftar gruplarımız güzel bir duruş sergiledi” dedi.