BAKAN KILIÇ, MUSTAFA ÖNCEL KÜLTÜR VE SPOR KOMPLEKSİ’Nİ AÇTI

15 Mart 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Sancaktepe’de yaptırılan Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi'nin açılışına katıldı. Gençlerden yeni tesisi iyi kullanmalarını isteyen Bakan Kılıç, “Burada yapılan fedakarlıklar kendinizi, daha fazla yetiştirebilmeniz ve ülkemizi, milletimizi daha iyi temsil edebilmeniz içindir” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde Selçuklu Holding tarafından yapılan Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’nin açılış törenine katıldı. Törene Bakan Kılıç’ın yanı sıra Selçuklu Holding yönetim kurulu başkanı İsmail Öncel, Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Kaymakamı Fayzullah Özcan, iş adamları ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bakan Kılıç, gençlerden yeni yapılan bu tesisi iyi kullanmalarını tavsiye etti.
 
“BUNLARIN HEPSİ SİZLER İÇİN”
Gençlere, "Bunların hepsi sizler için” diyen Bakan Kılıç, “Burada yapılan çalışmalar, burada yapılan fedakarlıklar sizlerin kendinizi, bizlerden daha fazla yetiştirebilmeniz ve ülkemizi, milletimizi daha iyi temsil edebilmeniz içindir. Bununla beraber buradaki genç kardeşlerimizin de ortaya koyacakları performans hem kendileri hem aileleri için çok önemli. Aileleriyle beraber gençlerimizin burada olması çok önemli. Aileleriyle beraber olan ve aileleriyle beraber geleceğe yürüyen kardeşlerimizin daha başarılı olduklarını görüyoruz" şeklinde konuştu.
 
“HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”
Özel sektör ve devletin el ele vermesiyle çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydeden Bakan Kılıç, "Devlet ve millet el ele olursa o zaman başarı gelir. İşte bu eser bunun en büyük göstergesi. Yatırımı yapan, yatırımın maddi külfetini çeken özel sektör. Yürümesi için ona destek olan kamuda belediyemiz ve diğer kurumlarımız, kaymakamlığımız ve valiliğimiz. İşte bu birliktelik olduğu zaman büyük başarılara imza atılıyor. Gelecekte daha büyük başarılara hep beraber imza atacağız. Bu noktada biz üzerimize düşen her türlü desteğe hazırız" ifadelerini kullandı.
 
İş adamı Öncel, tesisin toplam 13 bin metrekare kapalı alana sahip olduğunu bildirdi. Öncel tesiste 800 seyirci kapasiteli spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunun yanı sıra 7 derslik, bir bilgisayar odası, bir kreş, 400 seyirci kapasiteli konferans salonu ile 400 metrekare alana sahip iki fitnes salonu bulunduğunu kaydetti.
 
Törende yapılan konuşmaların ardından Bakan Kılıç, iş adamı Öncel'e, Belediye Başkanı Erdem de Bakan Kılıç'a plaket verdi. Kurdele kesiminin ardından tesisleri gezen Bakan Kılıç ve beraberindekiler spor salonunda düzenlenen gösterileri izledi.