BAKAN KILIÇ SAMSUN'DA, VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

24 Mart 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği memleketi Samsun'da 3 günde 4 ilçede 8 miting yaptı esnafı ziyaret ederek başkan adaylarına destek verdi.

Samsun'daki seçim çalışmalarına öncülük eden Bakan Kılıç, bugün AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı ile ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

Bakan Kılıç, Çakırlar'da kurulan pazar yerinde gerçekleştirdiği ziyarette esnafı tek tek ziyaret ederek, hem 30 Mart öncesi destek istedi hem de Samsun'un daha güzel bir geleceğe ulaşması adına vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

 

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve karanfil dağıtan Bakan Kılıç, yaklaşık bir haftadan beri ilde bulunduğunu, Samsun'u daha müreffeh bir hale getirmek ve ''AK Belediyeciliği daha da ileri bir noktaya taşımak adına'' bakanından partideki her kademedeki görevlisine kadar herkesin büyük bir özveri ile çalıştığının dile getirdi. Vatandaşların büyük bir coşku ile karşıladığı Bakan Kılıç, vatandaşların sorunlarını da dinledi.

 

30 Mart'ta gerçekleştirilecek seçimlerin artık yerel seçim olmaktan çıktığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da vurguladığı gibi bir ''istiklal mücadelesi'' olduğunu vurgulayan Bakan Kılıç, AK Parti'nin ''milletin kendisi" olduğunu dile getirerek, artık söz sırasının ''millette'' olduğunu kaydetti.

 

2002 yılından bu yana inşa ettikleri ''yeni Türkiye'nin yeni Samsun'unun büyük bir değişim gösterdiğini'' vurgulayan Bakan Kılıç, "Son 12 yılda Türkiye'nin dört bir yanında çok önemli yatırımlara imza attık. Bu kapsamda Samsun'a da spor yatırımları başta olmak üzere, sağlık, eğitim ve kültürel anlamda çok büyük katkılar sağladık. Bugün geldiğimiz noktada Samsun'da hayata geçirilen bu projeleri gördükçe gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"Samsun'da Yapacak Çok İşimiz Var"

Bakan Kılıç ayrıca, Samsun'da yapılan yatırımları halkın çok iyi gördüğünü ve yapılan bu güzel işlerin 30 Mart yerel seçimlerinde halk tarafından takdir edileceğini dile getirerek, "Sizlerin de desteğiyle Karadeniz'in incisi Samsun'u çok daha güzel yerlerde taşıyacağız. Samsun'da daha yapacağımız çok iş var. Türkiye'de yapacağımız çok iş var. Bu nedenle 'Durmak yok, yola devam' diyoruz. İnşallah 30 Mart seçimlerinde, ülkemizin genelinde olduğu gibi Samsun'da da çok güzel sonuçlar alacağız" şeklinde konuştu.