BAKAN KILIÇ BABA OCAĞINDA

28 Mart 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim çalışmalarına katılmak üzere geldiği baba ocağı İlkadım ilçesi Badirli Köyü'nde hem cuma namazını kıldı hem de köy sakinleriyle bir araya geldi.

Bakan Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok ve beraberindeki heyetle Badirli Köyü'nde çeşitli incelemelerde bulundu.

 

İlk olarak baba ocağı Badirli Köyü sakinleriyle cuma namazını kılan Bakan Kılıç, daha sonra köy meydanında hemşehrileriyle bir araya geldi. Burada yaptığı açıklamada gerek Badirli Köyü'nün gerekse de İlkadım ilçesinin önünün çok açık olduğuna dikkati çeken Bakan Kılıç, 30 Mart seçimlerinde AK Parti'ye destek istedi.

 

"Hizmetler Samsunlu Hemşehrilerimin Ayağına Geldi"

Bakan Kılıç ,Samsun'un AK Parti iktidarları döneminde çok büyük bir değişim yaşadığına işaret ederek, "Eskiden Samsun'da ne olursa olsun, özellikle sağlık alanında bir sıkıntı olduğunda herkes soluğu Ankara'da alırdı. Artık bölgenin en büyük hastanesi Samsun'da, siz İlkadımlı kardeşlerimin yanında. Samsun'a spor alanında, eğitim, sağlık, kültür alanlarında çok büyük yatırımlar yaptık. Ama yetmez. Sizlerin de desteğiyle başta İlkadım Belediyesi'nde AK Parti'ye mazbatayı alacağız, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın da seçimi kazanmasıyla ikisinin koordineli çalışmasına imkan vereceğiz. Sizden bu konuda tam destek alacağımıza inancım tam." şeklinde konuştu.

 

Bakan Kılıç daha sonra Anadolu Mahallesi'ndeki programa katılmak üzere köyde ayrıldı.