BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ AK PARTİ ORDU VE GİRESUN İL KONGRELERİNE KATILDI

14 Şubat 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Kongrelerine katılmak üzere Karadeniz bölgesine giden Başbakan Ahmet Davutoğlu’na refakat etti.

Başbakan Davutoğlu, Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin Ordu 5. Olağan İl Kongresinde salona girmeden önce dışarıda bekleyen Ordululara kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başbakan Davutoğlu, salona gelişinde ise platform üzerinde tribünleri dolaşarak partilileri selamladı ve karanfil dağıttı.
Salonda, "Biz iki adam sevdik adam gibi. Biri hoca, biri usta", "Öğrencinin halinden hocası anlar", "Ders: Yeni Türkiye, Hoca: Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu", "Güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin, sen her zaman kalbimizdesin. Sevgililer Günü'nüz kutlu olsun" yazılı pankartlar dikkat çekti.
Kongrede Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, bölge milletvekilleri ile AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu, Nükhet Hotar ve Nurettin Nebati katıldı.
AK Parti Giresun İl Kongresi
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Karadeniz programı kapsamında  bir sonraki durağı ise Giresun oldu.
19 Eylül Spor Salonu'nda partisinin Giresun 5. Olağan İl Kongresine katılan Başbakan Davutoğlu önemli açıklamalarda bulundu. 
Salona girdikten sonra delegeleri ve partilileri selamlayan Davutoğlu, yaşlı bir kadınla sohbet etti. Başbakan Davutoğlu'nun konuşması sırasında sık sık slogan atıldı. Başbakan Davutoğlu, konuşmasının ardından tribünleri dolaşarak, partilileri selamladı.
Başbakan Davutoğlu'ndan Giresun Valiliği'ne  ziyaret 
AK Parti Giresun İl Kongresi'nin ardından valilik binasına gelen Başbakan Davutoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da eşlik etti. 
Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Başbakan Davutoğlu'na kentte devam eden yatırımlar ile ilgili brifing verildiği öğrenildi.