GENÇLİK VE SPOR BAKANI ÇAĞATAY KILIÇ ARNAVUTLUK’TA

24 Şubat 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati ile bir araya geldi.

 Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) Gayriresmi Dışişleri Bakanları toplantısı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katılmak üzere Arnavutluk'un başkenti Tiran’a geldi. Bakan Çağatay Kılıç, Çavuşoğlu ve  Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati 3’lü görüşme yaptılar.

Bakan Çağatay Kılıç ve Çavuşoğlu Sheraton Hotel'de gerçekleştirilen görüşmenin ardından Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci (GDAÜ) gayriresmi Dışişleri Bakanları toplantısı dolayısıyla düzenlenen yemeğe katıldırlar.
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, yarın (24 Şubat) yapılacak Güneydoğu Avrupa Ülkeleri İşbirliği Süreci Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısında Türkiye'yi temsil edecek.
Güneydoğu Avrupa Ülkeleri İşbirliği Süreci Gayrıresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı'na, Türkiye'nin yanı sıra Karadağ, Kosova, Bulgaristan, Romanya da bakan düzeyinde temsil edilecek.