BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ PURSAKLAR MEDİNE İMAM HATİP ORTAOKULU'NU ZİYARET ETTİ

24 Mart 2015

“Benim Okulum Benim Spor Kulübüm'' projesi çerçevesinde Pursaklar Medine İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, öğrencilerle yakından ilgilendi.

 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,”Benim Okulum Benim Spor Kulübüm'' projesi çerçevesinde Pursaklar Medine İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Bakan Çağatay Kılıç, okuldaki spor faaliyetlerini de yakından takip etti.

Bakan Çağatay Kılıç, ilk olarak okul bünyesinde judo kursuna katılan öğrencilerle bir araya geldi. Judo gösterisini izleyen Bakan Çağatay Kılıç öğrencilere, “Hedefiniz şampiyonluk olsun. Yeter ki siz iyi çalışın, biz size gereken desteği veririz” dedi.
Bakan Çağatay Kılıç, hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaretinde ise önce Kuran-ı Kerim okuyan öğrenciyi dinledi, ardından da sınıftaki öğrencilere spor ile yakından ilgilenmeleri tavsiyesinde bulundu.
Bilgisayar odası ve okulun fiziki yapısını da inceleyen Bakan Çağatay Kılıç, güreşçi öğrencilerle de yakından ilgilendi. Öğrencilerin antrenmanını izleyen Bakan Çağatay Kılıç,  güreş salonunun daha büyük bir yere taşınması talimatını verdi. 
Eskrim ve Okçulukla ilgilenen gençlerin gösterisini de izleyen Bakan Çağatay Kılıç, öğrencilere geleceğin olimpiyat şampiyonları olmaları adına tavsiyelerde bulundu. Bakan Çağatay Kılıç, okçuluk salonunda ise öğrencilerin başarılı atışlarını ilgiyle izledi, öğrencilerle sohbet etti.
Ziyareti çerçevesinde Pursaklar'da yapılması planlanan Gençlik Merkezi arazisini de inceleyen Bakan Çağatay Kılıç, proje hakkında bilgi alırken, arazideki yeşil alanların artırılması talimatını verdi.