BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ, PAZARCI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

25 Mart 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Pazarcılar, Meyveciler ve Sebzeciler Federasyonu üyeleriyle biraraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, pazarcı esnafıyla biraya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik etti.

ATO Kongre Merkezi’ndeki toplantıda, pazarcı esnafına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıllık Ak Parti iktidarlarında, Türk insanının her almanda sınıf atladığına işaret ederek, “Türkiye şimdi yeni bir dönemin eşiğinde. Başlattığımız değişim sürecini yeni bir alana taşımak zorundayız. Bu yüzden yeni Anayasa ve başkanlık sistemi diyoruz. Çok başlılık ortadan kalkacak, çok hızla koşan bir Türkiye olacaktır” dedi.
Türkiye’nin artık mevcut sistemle yoluna devam edemeyeceğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim duraksamaya vaktimiz yok. 10 yılda arıza veren sistemden bıktık. Ama artık bu sistemle yolumuza devam edemeyiz. Başkanlık sistemini Türkiye'ye taşımaya çalışmamız lazım” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine yönelik eleştirimlere de yanıt verirken, “Seçimle iş başına gelmiş ve her icraatının hesabını millete verecek bir başkandan tek adam da çıkmaz, diktatör de çıkmaz, bunu böyle bilin" ifadelerini kullandı.