BAKAN KILIÇ: "GENÇLER İÇİN KÖKLÜ PROJELER YAPACAĞIZ"

19 Mart 2014

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençlere yönelik köklü projeler yapılacak. Spor yapacak olan kardeşlerimize yönelik çalışmalar içerisinde, gençliğimizin daha iyi ve daha doğruya ulaşmaları için desteğimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Gençlere yönelik köklü projeler yapılacak. Spor yapacak olan kardeşlerimize yönelik çalışmalar içerisinde, gençliğimizin daha iyi ve daha doğruya ulaşmaları için desteğimizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekirdağ Samsunlular Derneği ve Vezirköprülüler Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Bakan Kılıç, "Biz millete hizmet sevdasıyla, milletin hizmetinde olma sevdasıyla yola çıkmış bir partiyiz. Zaten Ak Parti'yi millet kurdu" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekirdağ Çerkezköy’de Samsunlular Derneği ve Vezirköprülüler Derneği üyeleri ile buluştu. Samsunluların bulundukları yeri kalkındırdığını ve geliştirdiğini belirten Bakan Kılıç, hemşehrilerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 “GENÇLER İÇİN KÖKLÜ PROJELER YAPACAĞIZ”
Tekirdağ, Çerkezköy ve beldelerde Bakanlık olarak çalışmalar yapacaklarını belirten Bakan Kılıç, "Gençlere yönelik köklü projeler yapılacak. Spor yapacak olan kardeşlerimize yönelik çalışmalar içerisinde, gençliğimizin daha iyi ve daha doğruya ulaşmaları için desteğimizi sürdüreceğiz. Biz millete hizmet sevdasıyla, milletin hizmetinde olma sevdasıyla yola çıkmış bir partiyiz. Zaten Ak Parti'yi millet kurdu." ifadelerini kullandı.
Çerkezköy Gençlik Merkezi ihalesinin tamamlandığını bildiren Bakan Kılıç, gençlik merkezlerinin ülke için büyük bir yatırım olduğunu kaydetti.

“GENÇLER SPORA DAHA KOLAY ULAŞACAK”
Gençlerin spora daha kolay ulaşacağını ifade eden Bakan Kılıç, "Genç kardeşlerimizin bir faaliyet içinde bulunması için bir mekanın olması noktasında tabii ki biz de gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bizim bu gençlik merkezi projemiz, gerçekten farklı dalların, sanatta olsun, kültürde olsun ve tabii ki de sporda olsun, kendilerini geliştirebilmek için farklı faaliyet alanlarını açabildiğimiz yerlerdir. Bundan dolayı bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Daha ileriye taşımak için projeler yapıyoruz. Şu anda mevcut projelerimizi nasıl geliştirebiliriz noktasında da çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

"GENÇLİK MERKEZLERİ GELECEĞE DÖNÜK KÖKLÜ BİR ÇALIŞMA"
Gençlerin, gençlik ve spor merkezleri ile geleceğe hazırlandığını anlatan Bakan Kılıç, gençlik merkezlerinin geleceğe dönük köklü bir çalışma olduğunu dile getirdi.

 Tekirdağ, Çerkezköy ve Kapaklı'nın sürekli göç alan ve ciddi manada büyüyen bir bölge olduğuna dikkati çeken Bakan Kılıç, şöyle devam etti:

 "Gençlik merkezi gibi yatırımları şimdiden yapmamız gerekiyor ki, bundan 2-5 beş yıl sonra demografik yapısı değişmiş olan nüfusa, doğru şekilde, doğru hizmetlerle talepler doğrultusunda cevap verelim. Bu, AK Parti belediyeciliğinin olmazsa olmazı, vazgeçilmezi. Çünkü biz yereldeki aktörlerimizle, temsilcilerimizle yani belediye başkanlarımız, teşkilatımız ve oradaki sivil toplum örgütleriyle beraber çalışarak, mecliste milletvekillerimizle, hükümette bütün bakan arkadaşlarımızla beraberce nasıl daha verimli yatırımlar yaparız ve bu yatırımların geri dönüşümünü sağlayabiliriz gibi çalışmaları sürekli yapıyoruz. Burada, küçük yavrularımız var. Bu yavrularımız, 5-6 yıl sonra bizim gençlik merkezlerimizde spor tesislerimizde kendilerini geliştirecek noktaya gelmek için buraları kullanacaklar."

 Yerel seçimlere az bir zaman kaldığını hatırlatan Bakan Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu süre içerisinde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Elini sıkmadığımız arkadaşımız kalmayacak. Esnafımızla, milletimizle el ele olacağız. Biz her zaman milletimizle beraberdik. Hiçbir zaman makamlarda oturmadık. Büyük binalarda güzel odalarda oturmadık. Hep koştuk."