BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ: "ASARCIK İLÇESİNE 30 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTIK"

13 Mayıs 2015

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Asarcık ilçesine bugüne kadar yapılan yatırımların 30 milyon lirayı bulduğunu açıkladı.

Seçim çalışmalarına memleketi Samsun’da devam eden Bakan Kılıç, Asarcık ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. İlk olarak partisinin seçim bürosunda partililerle bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada Bakanlık görevine geldiği günden bu yana Asarcık ilçesine yaklaşık 6 milyon lira yatırım yapıldığına dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, AK Parti iktidarı döneminde ise ilçeye yapılan hizmet tutarının 30 milyon lirayı bulduğunu söyledi. Partililerle yaptığı toplantıdan sonra esnaf ziyareti yapan Bakan Çağatay Kılıç muhtarlarla da bir araya geldi.
Daha sonra inşaatında sona gelinen İmam Hatip Lisesi'ni inceleyen Bakan Kılıç, Asarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Demirtaş'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Kılıç, daha sonra Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin Kurtuluş Yolu'ndaki Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı.Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Ekibince canlandırılan "Şed Kuşatma" törenini izleyen Bakan Kılıç'a, Birlik Başkanı Hacı Eyüb Güler tarafından plaket takdim edildi.